ЦСКА започна с победа участието си на тристранния турнир в Австрия, където отборът е на подготовка. "Червените" спечелиха първия си мач с 3:1 срещу местния Вакер Инсбрук. Воденият от Стамен Белчев отбор поведе в 35-та минута след гол на Кевин Кубемба. Патрик Елер изравни резултата в 38-та минута. Фернандо Каранга отново изведе ЦСКА напред в резултата в 42-та минута. Кристиян Малинов отбеляза много красив гол в 45-та минута и по този начин оформи крайния резултат в мача. 

Новото попълнение на ЦСКА Енрике започна в титулярния състав. 

Георги Китанов се наложи да спасява далечен удар на Патрик Елер в 12-та минута. 

Три минути по-късно Стойчо Атанасов центрира в наказателното поле на Вакер, защитник на австрийците докосна топката, след което Каранга не успя да я засече и тя излезе в корнер. В 20-та минута Кристиян Малинов с дълъг извеждащ пас намери Енрике, който изскочи сам срещу Кнет, но не успя да го преодолее, а вратарят се намеси убедително и му отне топката. В 35-та минута Кевин Меркадо центрира в наказателното поле на Вакер, където Фернандо Каранга стреля с глава, но неточно в аут. 

ЦСКА поведе в резултата в 35-та минута. След грешка в защитата на Вакер, Каранга подаде към Кубемба, който остана сам срещу Кнет и не пропусна да вкара. 

Вакер изравни резултата в 38-та минута.  Мартин Хирер центрира от фаул в наказателното поле на ЦСКА, където Патрик Елер бе оставен непокрит и с глава изпрати топката неспасяемо във вратата на Георги Китанов. 

ЦСКА отново излезе напред в резултата в 42-та минута. Вратарят Кристофер Кнет реши да подаде топката към Хералд Пихлер, но подаването му бе твърде слабо и от това се възползва Фернандо Каранга, който успя да стигне първи до топката и да вкара в опразнената врата. 

ЦСКА успя да отбележи още един трети гол в 45-та минута чрез много красиво изпълнение на Кристиян Малинов. Той с удар от разстояние изпрати топката в горния десен ъгъл на вратата на Кнет. 

По този начин ЦСКА постигна победа в първия мач от тристранния турнир. От 20 часа започва втория мач на "червените" от надпреварата срещу Габала. 

ЦСКА с първо ново попълнение

Стартов състав на ЦСКА: Георги Китанов, Николай Бодуров, Стойчо Атанасов, Александър Дюлгеров, Александър Георгиев, Кристиян Малинов, Никола Колев, Кевин Меркадо, Енрике, Кевин Кубемба, Фернандо Каранга

Резерви: Борис Груев, Слави Петров, Валентин Антов, Антон Недялков, Давид Симао, Кирил Десподов, Милчо Ангелов, Божидар Чорбаджийски

Вакер: 1.Кристофер Кнет, 3.Хералд Пихлер, 8. Роман Кершбаум, 11. Мартин Хирер, 16. Кристоф Фрайтаг, 17. Михаел Шимпелсбергер, 18. Флориан Ямниг, 19. Патрик Елер, 21. Даниеле Габриеле, 27. Алберт Валки, 33. Лукаш Хупфауф

ЦСКА - Вакер Инсбрук 3:1 

1:0 Кевин Кубемба 35' 

1:1 Патрик Елер 38'

2:1 Фернандо Каранга 42' 

3:1 Кристиян Малинов 45'

НА ЖИВО: 

45+1' Край на мача!

45' Гол за ЦСКА - 3:1! Много красив гол на Кристиян Малинов. Той с удар от разстояние изпрати топката в горния десен ъгъл на вратата на Кнет. 

42' Гол за ЦСКА - 2:1! Вратарят Кристофер Кнет реши да подаде топката към Хералд Пихлер, но подаването му бе твърде слабо и от това се възползва Фернандо Каранга, който успя да стигне първи до топката и да вкара в опразнената врата. 

38' Гол за Вакер - 1:1! Мартин Хирер центрира от фаул в наказателното поле на ЦСКА, където Патрик Елер бе оставен непокрит и с глава изпрати топката неспасяемо във вратата на Георги Китанов. 

35' Гол за ЦСКА - 1:0! След грешка в защитата на Вакер, Каранга подаде към Кубемба, който остана сам срещу Кнет и не пропусна да вкара. 

35' Кевин Меркадо центрира в наказателното поле на Вакер, където Фернандо Каранга стреля с глава, но неточно в аут. 

31' Хупфауф отправи далечен удар, но неточно в аут. 

20' Дълъг извеждащ пас на Кристиян Малинов към Енрике, който изскочи сам срещу Кнет, но не успя да го преодолее, а вратарят се намеси убедително и му отне топката. 

15' Стойчо Атанасов центрира в наказателното поле на Вакер, защитник на австрийците докосна топката, след което Каранга не успя да я засече и тя излезе в корнер. 

12' Патрик Елер отправи далечен удар, но Георги Китанов бе на мястото си и спаси. 

1' Начало на мача!