ЦСКА започна днес подготовката си за срещата от XXX кръг на Първа професионална лига срещу Левски. Вечното дерби ще се играе в събота (29 април) от 17:00 часа на Националния стадион "Васил Левски".

В заниманието, което се проведе на тренировъчната база в Панчарево, се включиха всички състезатели. Петрус Бумал, който беше сменен принудително в мача с Лудогерец, се подготвя на облекчен режим. Дали ще може да играе в дербито ще стане ясно в следващите дни, съобщава официалният сайт на „червените“.

Всички останали са здрави и се готвят на пълни обороти.

В лагера на ЦСКА няма наказани футболисти и старши треньорът Стамен Белчев ще може да разчите на всичките си играчи. Първото занимание протече в много добро настроение, като футболистите са амбицирани да се подготвят максимално добре за предстоящия сблъсък с вечния съперник.


Какво се случва на голямото дерби Левски - ЦСКА? Вълнува те каква е обстановката преди началото на сблъсъка? Какво става на трибуните и какви са празниците след края на голямата битка?

Можеш да станеш част от отговорите на всички тези въпроси сам! Бъди нашите очи, води ни през емоциите си от големия сблъсък, запознай ни със "синьо-червените" страсти с хаштаг #GONG!

Ползвай го в Instagram и Facebook и нека цяла България разбере какво се е случило на голямото дерби Левски - ЦСКА на 29 април на Националния стадион "Васил Левски".

Напиши #GONG, стани част от голямото дерби, направи всички съпричастни с емоциите!