Отборът на ЦСКА ще търси реванш срещу тима на Етър, който през есента прекъсна серия от осем поредни победи на „червените“. Двата тима излизат един срещу друг на стадион „Българска армия“ днес в последен мач от 24-ия междинен кръг на Първа лига.

Срещата е с начален час 17,30 и може да я наблюдавате в пряко предаване по DIEMA SPORT, както и онлайн на новата платформа PLAY DIEMA XTRA. Всичко най-интересно, ексклузивни видеа и развитието на мача минута по минута, може да намерите на Gong.bg.

„Армейците“ ще търсят задължителен успех, за да запазят дистанцията от лидера Лудогорец на три точки. В момента шампионите са с преднина от шест пункта, след като надделяха над Берое в своя мач от кръга.

Резултат различен от победа би бил сериозен удар по амбициите на „червените“.

Домакините ще бъдат без капитана си Божидар Чорбаджийски, който бе наказан за два мача, след като в двубоя срещу Дунав в миналия кръг удари без топка футболист на русенци. Трима от младоците на Стамен Белчев пък бяха повикани за контролите на младежкия национален тим.

Близо до завръщане в игра за ЦСКА е Рубен Пинто, докато португалецът Укра продължава да се готви по индивидуална програма.

В Етър пък не могат да разчитат на Пламен Гълъбов, който е наказан, но и няма право да играе срещу ЦСКА, тъй като е под наем във Велико Търново именно от „Българска армия“. Бадара също е извън сметките, след като в миналия кръг получи червен картон.

Великотърновци нямат нито една победа на „Армията“ при досегашните си 25 визити. „Болярите“ гостуват на този стадион за първи път от 21 години. Последният мач на ЦСКА и Етър на стадион „Българска армия“ бе през вече далечната 1997 година, когато „червените“ бият с 5:1.