Двама играчи са освободени от ЦСКА. Това са хърватският вратар Данте Стипица и холандският бранител Стивън Перейра. Двамата имаха договори до края на сезона и те няма да бъдат подновени, съобщиха от клуба. 

Според информацията на сайта на "червените", двамата ще играят в други шампионати. Това дуо беше привлечено на "Армията" миналото лято, но така и не успя да се пребори за място в състава и така се стига до раздлята. 

В същото време, от сайта на "червените" отрекоха информациите, че клубът има интерес към завръщането на Густаво Кулма. Вчера те се появиха първо в БТА, но явно от щаба на тима нямат намерение да го връщат.  

"Лятната селекция на клуба върви по план и първите попълнения официално подписаха своите договори, за което своевременно ви уведомяваме. Същевременно в медиите се тиражират информации за какви ли не футболисти."

"Невярна е новината, че сме привлекли колумбиеца Густаво Кулма. Той е бивш наш футболист, който имаше своите добри моменти на "Армията", но не сме преговаряли, нито сме парафирали контракт с него. Играчът не представлява интерес за нас", написаха от ЦСКА на сайта си.