ЦСКА обяви името на новия си партньор. Става въпрос за лечебното заведение Аджъбадем Сити Клиник, което от сега нататък ще има грижата да поддържа в добро здраве футболистите от представителния тим, както и тези от школата на "армейците".

От ЦСКА обраха куп награди

На събитието присъстваха спортният директор Пламен Марков, почетният президент Димитър Пенев, футболистът Антон Недялков и представители на компанията, с която ЦСКА сключи договор за партньорство.

"Колкото по-именити компании стават партньори на нашия клуб, толкова по-добре. Надявам се, че партньорството ни ще продължи по-дълго време. Освен лечение на наши контузени футболисти, клиниката ще предоставя и преференциални условия при здравно обслужване на наши фенове, които притежават абонаментни сезонни карти", заяви Марков.

"Червеният" герой в дербито: Дори Барса губи точки

Това се случва в навечерието на мача със Славия, който е в късния съботен следобед на стадиона на ЦСКА. От 17:00 часа пък ще се проведе открита тренировка на "червените", на която ще могат да присъстват представители на медиите през първите 15 минути.