ЦСКА подписа рекламен договор с германската компания LIQUI MOLY. Контрактът е за три сезона - от 2017/2018 до 2019/2020 година, пише официалният сайт на клуба.

Логото на марката вече присъства на стадион „Българска армия", официалния сайт на ЦСКА, както и в залата за пресконференции.

Става дума за немска компания за производство на моторни масла и добавки номер 1 в Германия. В продължение на години марката печели признанието „Топ бранд" в своята категория, което е гаранция за постоянно високото качество на продуктите, отличната репутация и оценката на експерти и крайни потребители по цял свят.

„Ние вярваме в успеха на ЦСКА, индивидуалните качества на всеки от футболистите и отборната игра в името на победата. Подкрепяме клуба, защото ЦСКА е символ на традициите на поколения българи, пораснали с червено-бялата идея. Истинска чест е да сме партньори на отбор като ЦСКА, който продължава да печели най-важната победа през годините - любовта на многобройните фенове", заяви г-н Николай Стоянов, управител на фирма „Сенакс" ООД, официален вносител на LIQUI MOLY за България.

„За нас е чест да си партнираме. Това е голяма световна компания, която е оценила силата на бранда ЦСКА. С тях имаме и много общо. Както те са номер 1 в своята област в Германия, така и ние сме номер 1 в България. Сигурен съм, че заедно ще постигнем големите цели, които ЦСКА винаги преследва", категоричен бе изпълнителният директор на червените Трифон Попов.

Компанията подкрепя постиженията на спортисти от различни дисциплини навсякъде по света, като застава зад успехите не само на популярните отбори, но и на младите попълнения в детско-юношеските школи към клубовете.

Това е първото партньорство на немската компания с професионален футболен отбор в страната, с което глобалната марка показва своето международно признание към спортните успехи на най-големия български отбор - ЦСКА.