ЦСКА проведе първа тренировка след победата над Берое с 3:0 през уикенда. Футболистите почиваха 2 дни, но вече подновиха занимания, въпреки че следващият официален мач е на 8 септември (петък) от 20:00 часа срещу Верея на стадион "Българска Армия".

Давид Симао се върна в ЦСКА

В тренировката на базата в Панчарево се включиха 16 футболисти. Полузащитикът Давид Симао е напълно възстановен от контузията си и тренира наравно със своите съотборници. Нападателят Фернандо Каранга и защитникът Стойчо Атанасов се подготвят на облекчен режим. С тима е и Кевин Кубемба, който отпадна от състава на националния отбор на Република Конго. 

ЦСКА мина транзит през Берое по пътя за лидерското място

На базата в Панчарево не присъстваха 8-те национални състезатели от ЦСКА. Георги Китанов, Божидар Чорбаджийски, Антон Недялков, Станислав Манолев, Кристиян Малинов и Кирил Десподов се подготвят с мъжкия тим на България за предстоящите световни квалификации с Швеция и Холандия, Александър Георгиев е в състава на "Лъвчетата" до 21 години за евроквалификацията с Люксембург, а Витаутас Черниаускас ще пази вратата на Латвия в световните квалификации срещу Шотландия и Словения.

ЦСКА ще тренира на базата в Панчарево до събота (2 септември), когато там ще изиграе и контрола срещу Марица (Пловдив).