ЦСКА и Витоша откриват с мача помежду си 15-ия кръг на Първа лига. Двата тима се срещат в петък от 17.45 на „Българска армия“, а това ще бъде третият двубой между двата тима през този сезон. ЦСКА спечели предишните два, съответно за първенство и за Купата, фаворит е и сега. През миналия сезон „червените“ пък нанесоха тежко поражение на бистричани – 6:0.

Срещата можете да проследите минута по минута в Gong.bg,а можете да я гледате пряко по DIEMA SPORT PLAY и DIEMA EXTRA, както и да я слушате по Дарик радио.

Тимът на Росен Кирилов продължава да се затруднява срещу отбори от Топ 6. Той не спечели нито един мач. Вкара само три гола, а допусна цели 14 в тези срещи.

В „червения“ лагер Енрике Рафаел е пред завръщане в групата . Бикел, Пинто и Десподов пък са пред наказания заради натрупани картони и затова някой от тях може да остане на пейката.

Неофициално е, но се говори – Пламен Марков ще смени Трифон Попов като изпълнителен директор на ЦСКА, а Любослав Пенев може да се върне в клуба, но като спортен шеф.

Във Витоша добрите новини са налице. Радко Мутафийски е възстановен, но участието му е малко вероятно. Николай Георгиев е с контузия. Извънфутболната добра новина пък е, че Георги Амзин стана баща.

Още по темата:

Йордан Върбанов: ЦСКА е фаворит и ще спечели