Главният мениджър на ЦСКА Стойчо Стоилов заяви, че управителният съвет на клуба ще се събере след края на полусезона и ще вземе решение относно треньорския пост.

„В петък очакваме да стане един празник, като завършек на неособено успешния сезон, специално за мен. За това си има ред причини, не искам сега да ги изброяваме. Мачът е от 14:30 часа. Надявам се времето да не е толкова студено. Надявам се да дойдат повече хора и да стане един хубав празник за завършек на полусезона“, коментира Стоилов.

„Ние сме изпълнили нашите взаимоотношения към мениджъра и към Асприля. Името на мениджъра е Муньос. Може да го потърсите за неговата позиция. Имаме си документи. Парите са преведени по банков път. Това е поредната лъжа срещу ЦСКА. Относно Данило Асприля мога да вметна едно уточнение - преди да си замине след злополучния мач с Левски за Колумбия, на него му беше дадена не малка сума, като благодарност от ръководството за добрия сезон, който изигра. Сумата е 50 хиляди долара. Това е опит за манипулация на общественото мнение, но много елементарно“, добави главният мениджър на ЦСКА.

„На този етап ние си имаме старши треньор и това е Стамен Балчев. След като завърши сезона в петък, управителният съвет на клуба ще се събере и ще се направи отчет кой как се е представил. Евентуално тогава ще се взима решение за това кой ще бъде треньор. Сега в момента е Стамен Белчев, а ръководството стои твърдо зад него. Всичко е възможно. Нека свърши сезона. Ще се съберем и ще се направи отчет за тези шест месеца“, каза още Стойчо Стоилов.