Капитанът на ЦСКА Божидар Чорбаджийски заяви, че според него главният рефер Ивайло Стоянов е решил крайния развой на мача от втория кръг на Първа лига срещу Лудогорец, който завърши със загуба от 0:1 за “червените”.

Плачевен страж предаде ЦСКА на разградските душмани

“Ние сме професионалисти, няма емоции, няма нищо. Разочаровани сме, нищо повече. Не успяхме отново да си свършим работата и продължаваме да работим и да си изчистваме нашите неща. Не мога да кажа къде загубихме мача. Те ни вкараха гол без положение. От там нататък имахме нашите положения, но не успяхме да ги реализираме. Когато не успееш да вкараш, във футбола става така, че ти вкарват”, каза централният защитник.

“Никога не съм го правил, но сега мога да го заявя смело, че съдийството ни изяде главата и го казвам най-отговорно и заставам зад думите си. Докато си долу на терена всички тези неща много влияят. Ужасно много се накъсваше играта, съдията не даваше да докосваме футболистите на Лудогорец. По този начин ни нашари още през първото полувреме, беше ясно, че ще изгони някого. Даваше обяснения на едните футболисти, на другите не. Не искам да се оправдавам, но за българските стандарти това е смешно. Още при жълтия картон на Манолев, вие видяхте нямаше съприкосновение. Игра рамо в рамо, той даде жълт картон за игра с лакът. Някакви простотии говори. Ние искаме обяснение, той ни казваше да се разкараме. Нито говореше човешки с нас, нито нищо. Наистина грозна история. Пожелавам му всичко най-хубаво на момчето, да е жив и здрав”, допълни Чорбаджийски.

Бодуров: Пак ги надиграхме, но сме най-големите каръци!

“Във футбола е хубаво, че всяка седмица идва нов мач и нов мач. С победите се забравят пораженията. Надявам се да сменим облика на отбора и да запишем първи успех през сезона при гостуването на Ботев Пловдив”, завърши футболистът на “червените”.