Капитанът на ЦСКА Божидар Чорбаджийски се надява "червените" да спечелят титлата още този сезон. Отборът стартира лошо, но постепенно излезе от кризата с две разгромни победи над пловдивските Ботев и Локомотив.

"Всички имаме неистовото желание да станем шампиони още този сезон. Опитваме да забравим лошия старт и лека-полека с добрите игри и позитивните резултати и това ще стане. Без да се изхвърлям, мисля, че имаме добри шансове да спечелим титлата", каза Чорбаджийски в интервю за клубния сайт cska.bg.

"Чорбаджийски сподели, че е много самокритичен, на моменти дори повече от нормалното, но прави всичко възможно да изчисти грешките от играта си." 

"Аз съм най-големият критик на себе си. Изживявам всяка една грешка, всяко едно слабо представяне. Понякога дори прекалявам със самокритиките. Много ми помага Ники Бодуров, който ми дава ценни съвети. Може да звучи смешно, но на 21-22 години за първи път чувам за неща, които са излишни в играта ми. Имам доста пропуски, но гледам да изчиствам грешките", каза още Чорбаджийски, който днес навършва 22 години.

Централният защитник вече е свикнал с отговорността да носи капитанската лента на ЦСКА.
"Вече свиквам с отговорността като капитан на ЦСКА. С помощта на по-опитните в отбора, успявам да се справям. Тук съм от дете и съм напълно наясно с емблемата и червената фланелка. Това ме прави по-амбициран и по-трудолюбив. В ЦСКА трябва да бъдеш за пример, не само на терена, но и извън него", каза Божидар Чорбаджийски.

Тиаго Родригес: Удоволствие е да играеш в дербита като това с Левски