Капитанът на ЦСКА Божидар Чорбаджийски изрази мнение, че тимът му е надиграл тотално Черно море в днешния мач на стадион “Българска армия”, който приключи при резултат 0:0, а срещата беше от 22-ия кръг на Първа лига.

“Тепърва ще търсим грешките и ще анализираме какво ни попречи да победим. Продължаваме да тренираме здраво. Сега ще си проличи колко добър колектив сме и какво семейство сме. Срещу нас имаше добре групиран отбор, знаехме какво ще последва, изпуснахме няколко добри ситуации през първото полувреме. Те нямаха нещо сериозно. Искахме да влезем агресивни, опитахме да пресираме дълбоко, но шансът не беше на наша страна", каза бранителят пред CSKA.bg. 

"В началото на първенството сме. Първите няколко мача ще бъдат за нагаждане. Очаквам и другите отбори да губят точки. Надявам се това да ни е една червена лампичка”, добави той. 

“Сега най-важното е да се възстановим. Имаме три дни да се подготвим за мача с Дунав. Треньорът ще каже какво трябва да направим, за да победим. Трябва да вкараме гол. Днес надиграхме тотално съперника, но не успяхме да отбележим”, завърши защитникът.