Защитникът на ЦСКА Божидар Чорбаджийски изрази мнение, че „червените“ разполагат с най-дългата скамейка в Първа лига. Бранителят, заедно с колегите си Станислав Манилев, Кирил Десподов и Мауридес бе част от рекламно събитие на един от спонсорите им.

След края на събитието, националът коментира представянето на България в Лигата на нациите, като говори и за всички по-злободневни теми около тима от Борисовата градина.

Божидар Чорбаджийски, Станислав Манолев Мауридес и Кирил Десподов

източник: LAP.bg

„Един професионален футболист си има ангажименти, но това събитие бе забавно и бързо. Бе ново и интересно. Благодаря за възможността да сме тук, благодаря  и за поканата и честта да сме на такова грандиозно събитие. Дано занапред да имаме добра съвместна работа със спонсора ни“, започна Чорбаджийски.

„Трябва да минем от национален в клубен отбор – това е част от нашите задължения. Това го правим през няколко месеца. Националния тим се представи много добре. Колективът в отбора и целеустремеността на всички са похвални, всички дадоха всичко от себе си. Разочаровани сме от мача в Кипър, имахме реална възможност да се класираме и да продължим напред. Добро начало за тима ни, има добра основа. От нас зависи да се развиваме и да продължаваме напред“

„Най-вече уважение. Това е един от малко от отбори, където може да си кажеш приказка с всеки. Това е най-позитивно. Помагаме си и на терена, и извън него. Приятели сме и това ни помага. Това ни позволява този голям юмрук да работи така добре“.

Божидар Чорбаджийски, Станислав Манолев Мауридес и Кирил Десподов

източник: LAP.bg

„Не сме постигнали още нищо. Не искам да се ангажирам с прогнози, но мога да обещая, че ще се трудим много“.

„Винаги има напрежение в ЦСКА, защото се стремим да сме първи навсякъде. Но това напрежение е сладко напрежение. Не мисля, че това трябва да ни повлияе по някакъв начин“, добави бранителят.

За предстоящия мач с Дунав Русе от 16-ия кръг на Първа лига, защитникът обясни:

„Нямаме право на грешка. Днес се събрахме с отбора. Имаме време, дай Боже всички да сме здрави, Киро (Десподов – бел.ред.), така че няма пречки пред нас“.

Срещата между „драконите" и „армейците" е тази събота (24 ноември) от 15:00 часа и ще може да бъде следена с Gong.bg, DIEMA SPORT, PLAY DIEMA XTRA и по Дарик радио. 

„Смея да кажа, че ЦСКА има най-дългата скамейка от всички отбори в Първа лига Всеки е равностоен на всеки и може да го замени, без да се чувства липса“, завърши Чорбаджийски.