Голямото дерби между Левски и ЦСКА трябваше да отговори на много въпроси. Щяха ли сините да убият интригата в първенството или приказката на Добромир Митов щеше да продължи? Емоции, борба и вяра до последните секунди – Левски срещу ЦСКА.

Днес, от дистанцията на времето знаем отговорите, но нека си припомним най-интересните мигове от срещата от 35-ия кръг на Първа лига от предаването „Обзорът на кръга” по DIEMA SPORT.

ЦСКА победи Левски с 2:0 и запази интригата за титлата до самия край на първенството. "Червените" излъгаха големия си съперник с два гола през втората част на Тиаго Родригес и влезлия като резерва Евандро.

Лидерът Лудогорец също записа победа в кръга след 2:0 при гостуването на Ботев Пловдив. Така кръг преди края на сезона в първа лига Лудогорец е на върха с точка повече от ЦСКА. Поражението пък остави "сините" на трета позиция и тимът ще играе бараж за Лига Европа.

Това беше мач, в който видяхме, че в ЦСКА има психическа устойчивост. ЦСКА показа, че в труден момент може да издържа на напрежението, дори и срещу може би най-тежкия си съперник. Първата част сякаш принадлежеше на Левски, но през втората ЦСКА излезе с едни гърди напред.