Главният мениджър на Левски Асен Букарев коментира предстоящата селекция. Той разкри, че преговорите по привличането на Ривалдиньо са в застой, а в същото време не е финализирана и продажбата на Жуниор Мапуку в Китай. 

"С Ривалдиньо ситуацията е в застой. Няма защо да крием, водени са разговори с играча и агента му, но има много хора по веригата и още нищо не е ясно. Много от агентите са се впили във футбола, извиват ръце, пият кръвта на футбола. Най-нормално е да има един агент да се грижи за него, но те пък са прекалено много." 

"Планирали сме още нови футболисти, водят се преговори, не знам до къде ще стигнем. Очакваме тази седмица развитие. Горещо около Левски го правят медиите, ние искаме да работим спокойно." 

"Знам, че нашите фенове искат гръмки трансфери, но от нас излизат само позитивни новини. В близките дни се надявам да завършим още два трансфера, те не са на всяка цена", заяви Букарев и коментира ситуацията с Мапуку.

"За съжаление, много агенти пречат на сделките, така че не е лесно да се приключи успешно един трансфер. Има разговори за трансфер на Мапуку, но нищо не е на 100%. Има оферти и за други наши играчи, но на този етап би бил само Мапуку. Не мога да коментирам параметри или дестинация, трансферът не е 100% сигурен", заяви Букарев и коментира на какви постове още се търсят играчи, както и сделката по привличането на Паулиньо. 

"На един от постовете търсим на левия бек, защото там имаме само Иван Горанов, а е нужно да има алтернатива. За другите постове ще разберете съвсем скоро какво се случва." 

"Паулиньо въпросът е да е успешен трансфер. Техничен е, с добра физика, бъдещето ще покаже дали ще помогне. Още не е готов физически, изпуснал е доста, тепърва ще се готви с групата и ще му трябва известно време." 

"Тежка седмица беше в София, колегите работят сериозно. Преговорите за подписа на Паулиньо бяха много тежки, голямо браво за скаутите, собственика, изпълнителния директор, които помогнаха за сделката. В София кипи неуморен труд, но и в Малта не е лесно за футболистите", заяви Букарев и сподели, че бюджет за селекция има достатъчен. 

"Левски винаги дава пари, вероятно ще има играч, за когото ще се плати. Бюджетът е неограничен, стига да помага. Един футболист може да е купен и за 10 хил. лв., но да излезе скъпо, ако не помага", завърши Букарев. 

Тежка седмица беше в София, колегите работят сериозно. Преговорите за подписа на Паулиньо бяха много тежки, голямо браво за скаутите, собственика, изпълнителния директор, които помогнаха за сделката. В София кипи неуморен труд, но и в Малта не е лесно за футболистите.