Помощник-треньорът на Лудогорец Бруно Пивети коментира успеха на шампионите срещу Левски с 2:1 в дербито на 12-ия кръг на Първа лига.

"Беше много труден мач. Успяхме да излезем начело в класирането, сега трябва да запазим първата позиция, през първото полувреме контролирахме двубоя с преса, в началото на второто полувреме също бяхме по-добри, пропуснахме да затворим мача с няколко добри положения, след това направихме и грешки. Имахме стойностен отбор срещу нас, с добри футболисти и добър треньор. Последният мач винаги е най-трудният. Сега сме на първото място, ако във всеки двубой дадем сърцето си ще спечелим титлата, трябва да се придържаме към нашия план", коментира помощник-треньорът на Лудогорец.

"Имам си собствени идеи и методология, ще останем с играчите, повечето, всички играчи искат да се развиват с нас, сигурен съм, че ще се справим. Аутуори има страхотни качества и като треньор, и като човек, трябва да уважим решението му да си тръгне, ще продължим работата му. Има страхотни професионалисти тук, ще продължим работата", добави той.