Нова рокада около високите постове в Лудогорец. Клубът назначи известния бразилец Пауло Аутуори за нов генерален мениджър. Неговият пост е над този на наставника Димитър Димитров-Херо, който запазва треньорския си пост. 

Разградчани представиха днес двамата си чуждестранни кондиционни треньори, а за останалите помощници бразилският специалист ще има думата дали запазват постовете си. Сигурен остава и Методи Томанов, който е довел не едно и две силни попълнения в Разград. 

Пауло Аутуори е много голямо име в родината си. Той е напуснал Флуминензе миналата седмица, като след това е отказал офертата на Фламенго да стане спортен директор, за да дойде в България. 

61-годишният южноамериканец е бил треньор на всички големи клубове в родината си, а треньорската му кариера продължава 42 години. Последните му постове обаче са като генерален мениджър, на каквато роля идва и в Разград. 

Иначе освен в Бразилия, той е работил още в Португалия за Бенфика, в Япония и ОАЕ Бил е национален селекционер на Перу и Катар. А само някои от отборите, водени от него в Бразилия са: Сао Пауло, Васко да Гама, Сантос, Интернасионал, Ботафого, Крузейро, Гремио, Атлетико Минейро, Фламенго, Атлетико Паранаензе и още десетки други.