„Явно не са стабилизирани нещата, щом загубихме. Явно не сме заслужавали да спечелим. Смятам обаче, че стояхме добре и заслужавахме да спечелим. Имахме по-чисти ситуации за гол”, заяви футболистът на Септември София Александър Бранеков след поражението с 0:1 като домакин на Берое в 6-я кръг на Първа лига.

„Имаха късмет по тъча футболистите на Берое. Просто имаха късмет при самия гол. Тези неща се случват във футбола. Ние имаме доста чисти ситуации, а не можем да отбележим”, коментира за гола на съперника Бранеков, а попитан за дузпата, която Берое получи правото да изпълни за нарушение срещу Мартин Камбуров, Александър Бранеков отговори:

„Имаше някакъв лек контакт. Питах го Камбуров дали съм го ударил. Нормално нападател е, търси контакт. Нормално е да търси такова нещо. Той сам ми каза, че по-скоро не е дузпа. Но няма значение Съдията няма какво да го коментирам. Каквото имах да му казвам го казах на терена.”

„Играхме доста прилично, но това ни е проблемът, че имаме чисти ситуцаии, но просто - малшанс, нямаме късмет”, завърши Александър Бранеков.