Играчът на мача между Левски и Етър Валери Божинов заслужи наградата на Gong.bg - бутилка шампанско. Божинов донесе успеха на "сините" с 1:0 в баража за класиране в Лига Европа, само 30 секунди, след като се появи като смяна. Ето какво каза той след мача.

"Искам да поздравя съотборниците ми, феновете на тима, Левски се измъчи, не заслужава това място, да играе бараж, надявам се на позитивни промени в клуба, надявам се, като фен на Левски, като футболист на Левски, да станем шампиони", коментира Божинов.

"Феновете бяха невероятни, подкрепиха ни, моите съотборници също бяха невероятни, заслужихме тази победа и участието си в Европа. Нещата, които се тренират, трябва да се изпълняват по време на мачовете. Ситуацията при гола, това донесе участие на Левски в Европа, топката ми беше качена на главата. Няма да е лесно, но се надявам да радваме феновете и самите нас", добави той.

"Пожелавам успех на Петър Хубчев в Левски, надявам се да преобрази Левски, да се гордеят феновете, да успеем заедно, нещата в Левски стават трудно, но когато успееш е феноменално. Когато работим и си професионалист, когато работиш, когато се трудиш, когато го искаш, няма как да не бъдеш възнаграден. Дано успеем да влезем в групите на Лига Европа, важно е, 12-ия играч да е зад нас, това синьо море те кара да даваш всичко от себе си за тези фенове", добави героят за Левски в баража с Етър Валери Божинов.