Футболистите на Ботев проведоха суха тренировка във вторник сутрин. Първото за деня занимание премина без топка, като играчите работиха изцяло за физическа кондиция. 

Към отбора във втория ден от седмицата се присъединиха завърналите се от националния отбор Тодор Неделев и Цветомир Панов. Плеймейкърът на "канарчетата" се включи в заниманието наравно с отбора, докато десният бранител остана да работи във фитнеса, заради мускулна травма, получена от удар в левия крак.

Раздор: Феновете на Ботев свалиха доверието си от ръководството

Заедно с Панов в залата с тежестите продължава да тренира и Стивън Петков. На допълнителни натоварвания бяха подложени двама от новите играчи в състава. 

Дуде Ндонгала и Густаво Афонсо започнаха своята тренировка преди тази на съотборниците им под ръководството на кондиционния треньор Атанас Николов. С отбора не тренира халфът Яя Меледже, който е пред трансфер в Израел. 

Ботев продава още един основен играч

Следобед Ботев ще проведе втората си за деня тренировка. Заниманието е с начален час 17:00. От сряда нататък "канарчетата" ще тренират по веднъж на ден до мача с Левски в събота.