Футболистът на ЦСКА Борис Секулич заяви след загубата от Левски, че съдията Ивайло Стоянов се е справил добре, въпреки претенциите на играчите на двата отбора в определени ситуации.

„Първото полувреме бяхме по-добри, второто го изиграхме по-лошо. Тежка битка. Можехме да играем по-добре, да се представим по-добре. Не успяхме да дадем всичко от себе си“, коментира Секулич.

„На полувремето треньорът ни каза да бъдем търпеливи, да играем с нужното темпо. Левски игра по-компактно. Играха по-добре и по-здраво“, добави защитникът.

„През второто полувреме не направихме нищо, само един удар. Левски ни нападаше високо и ни пресираха. Загубата във всяко едно дерби е тежка. Рано е да говорим за титлата. Това е само един загубен мач.“

„Съдията се справи добре. Не, не бих го обвинявал. Не знам дали е имало ръка в наказателното поле, може и да е имало, може и да не е имало“, продължи той.

„Когато си изгубил дербито, атмосферата в съблекалнята е лоша. На стадиона имаше много хора, да се надяваме, че ще ги накараме да се гордеят. Преди паузата имаме още един мач. Имаме пет-шест дни да се подготвим“, каза още Секулич.