„Оптимист съм. След идването на Делио Роси виждаме една промяна в нашите футболисти и нашата игра и се надявам тази промяна да продължи. Радващото е, че феновете ни подкрепят. Последният пример е от Благоевград, когато видях нашата публика да ни подкрепя така, както всеки левскар иска да вижда, а именно да създава настроение на терена. В този ред на мисли бих ги поканил и в събота отново да подкретят своя любим отбор и да се насладим на една победа и красива игра”, коментира спортният директор на Левски Даниел Боримиров.

„Оптимист съм, тъй като виждам и настроението, и усмивките по лицата на самите футболисти. Виждам, че има положителна промяна в отбора и се надявам така да продължи и в следващите мачове”, добави Даниел Боримиров пред Дарик радио.

Талант сменя Цветкович срещу Славия

„Нашите футболисти приемат всеки един съперник като сериозен конкурент. Поставяме началото на един нов отбор, който иска да се утвърди, а това минава през победа. Само така ще вървим нагоре и ще дойде самочувствието и настроението. Надявам се с всеки изминал мач отборът да набира скорост и да ставаме по-добри”, заяви Боримиров, а по повод дадените под наем играчи, сподели:

„Ние имаме договорка с тези клубове, че тези футболисти, които пожелаха ще играят и мисля, че това ще бъде положително за тяхното развитие.”

Старата дилема: Мапуку или Буш?

„Работи се по селекцията, но имаме бюджет, в който трябва да се вместим. Надявам се до края на трансферния прозорец да осъществим един или два трансферни удара. За нас най-наложително е централен защитник и дефанзивен халф.”