„Тази победа е за всички, най-вече фенове и като цяло за целия клуб. Достра изстрадахме да я постигнем. Радвам се, че точно на техния терен го постигаме. Показахме голям характер, себераздаване. Показахме, че сме едно цяло и че ЦСКА е над всичко”, заяви Николай Бодуров пред клубната телевизия на ЦСКА след победата над Лудогорец в Разград с 2:1 в двубой от 15-ия кръг на Първа лига.

„Още при 1:0 ние си вярвахме. Знаехме, че ще вкараме гол минимум. Показахме голям характер наистина и победата дойде. Господ беше с нас, то Господ и късметът е със силните, както казват. Като останахме с човек по-малко, заслужено или не, не знам, не мога да преценя, се мотивирахме двойно може би и тройно повече. Мисля, че след това с 10 човека имахме доста повече ситуации, отколкото 11 на 11. Но пак казвам, че характерът беше основното в цялата работа”, коментира още Бодуров и добави на въпрос за последните колебливи изяви на тима:

„Колебливи с оглед на резултатите. Защото в Етър – малшанс, срещу Пирин – невероятен малшанс отново, с Левски – дерби, но като резултати не бяха каквото трябва. Със Славия си вдигнахме самочувствието малко, но вярвахме. Преди си казахме, че отидаме за победа и ще се надиграваме. Ние не сме някакви мишоци да дойдем тук да се пазим като повечето отбори – да паднем с по-малко, ние идваме да победа. Радвам се, че я постигнахме.”

За битката за шампионската титла Николай Бодуров сподели:

„Крачка по крачка трябва да си гоним целите. Има още много мачове. Те ще губят точки, ние ще губим точки ясно е, но края е важното ние да сме крайни победите. Искам само ние да сме крайни победители това е. Донесе ми късмет капитанската лента. Надявам се да носи късмет не само на мен, а който е капитан на ЦСКА и само победи.”