Капитанът на ЦСКА Николай Бодуров призна, че тимът му не е готов напълно за началото на сезона за „червените”. Тимът от „Българска армия” открива кампанията с домакинство на черногорския Титоград във вторник в София.

Днес ЦСКА надигра с 3:0 Вихрен Сандански в последната си контрола, но опитният бранител сподели, че все още има какво да се желае от него и съотборниците му.

„Ще видим в първия мач дали сме готови. Според мен не сме готови на 100%, но поне на едно 80-90% сме готови. Няма как да бъдем напълно готови за първия си мач от сезона”, каза той след мача.

„ Не мога да коментирам къде имаме слабости или къде сме най-добри. Има си треньорско звено, което трябва да каже тези неща. Не сме говорили за подценяване на Титоград. Не мисля, че има място за подценяване, защото знаете, че едно такова нещо може да ни струва доста скъпо. Задължени сме да минем първия противник. Вторият отбор е по-сериозен. Черногорците са здрави физически момчета, играл съм срещу тях и ако не подходиш сериозно, ще си изпатиш. Ще е здрава битка, но ние трябва да излезем победители”, допълни Бодуров.