Благороден жест към семейството на загиналия бивш футболист на "червените" Филипе Машадо взе ръководството на ЦСКА.

По 1 лев от всеки закупен билет за мача на ЦСКА с Пирин Благоевград на 4-и декември ще бъде дарен на семейството на Филипе.

"Армейци,
с голяма тъга научихме, че вчера едно голямо червено сърце спря да бие. Завинаги ни напусна Филипе Машадо – страхотен професионалист, изключително позитивен и добър човек, всички ще го запомним така. 

Днес след заседание на ръководството на Футболен клуб ЦСКА бе взето решение да бъде дарен по 1 лев от всеки закупен билет на семейството на Филипе. Малък жест в памет на един голям човек!", съобщи официалният сайт на ЦСКА.

Напомняме, че Филипе Машадо загина в трагична самолетна катастрофа, заедно с повечето от съотборниците си от бразилския тим Шапекоензе.

Билетите за домакинския двубой на ЦСКА от 17-ия кръг на Първа професионална лига срещу отбора на Пирин Благоевград вече са в продажба.

Цените за пропуските са както следва:

- Сектор А - 8 лв;
- Сектор В и Г - 5 лв;

Пропуските могат да бъдат закупени oт днес във фен магазина, както и от мрежата на Тикетпро, бензиностанциите на OMV, магазините на Office 1 и Orange, Билетен център на НДК и касата на Арена Армеец, а също и онлайн на www.ticketpro.bg.