Новият старши треньор на ПФК Верея Благомир Митрев заяви, че вече работи по селекцията заедно с клуба, макара и да бе официално назначен начело на тима буквално преди часове.

Роденият през 1972 година бивш полузащитник наследи Илиан Илиев, който се премести в тима на Черно море.

Митрев също така заяви, че основната цел, която е поставил пред себе си е отборът да запази мястото си в шестицата до края на редовния сезон.

Благо Митрев е новият старши треньор на Верея

"Благодаря на ръководството на ПФК Верея за предоставения ми шанс да работя в Първа професионална лига. За мен и моят екип това е една голяма отговорност, още повече когато наследяваш треньор като Илиан Илиев. Ще работим здраво за да оправдаем гласуваното ни доверие", започна Благомир Митрев.

"Личната ми цел е отборът да запази мястото си в първата шестица на първенството и след края на редовния сезон. Ще положим максимални усилия това да стане факт. Заедно с ръководството на клуба работим и по селекцията, за да можем максимално бързо да намерим заместници на хората, които ни напускат", добави специалистът.

Обявиха екипа на новия треньор на Верея

"Гледах доста мачове на Верея в последните месеци и определено мога да кажа, че познавам добре отбора. С някои от момчетата се познавам лично, а с другите тепърва ще се опознаваме", каза още наставникът на Верея.

"Искам да благодаря на ръководството на Нефтохимик в лицето на Тодор Георгиев и Костадин Джамбазов, за това че не ми направиха спънки и ми дадоха възможност да продължа кариерата си на едно по-високо ниво, каквото несъмнено е Първа лига. Специални благодарност и на личния ми мениджър Николай Жейнов, който бе неотлъчно до мен през цялото време", завърши Благомир Митрев.