След Меди Фенуш, за когото Gong.bg ви съобщи вчера, още двама футболисти на Верея са пред трансфер в Черно море. Става въпрос за нападателя Исмаил Иса и полузащитника Венцислав Бенгюзов. Новият треньор на Черно море Илиан Илиев познава изключително добре качествата и на тримата играчи, тъй като те играха редовно под негово ръководство в старозагорския тим.

Реализирали са общо 8 гола за Верея. Бенгюзов има ключови попадения за победите над Левски с 2-0 и над Черно море на „Тича“ с 2-1, докато Исмаил Иса откри резултата за успеха с 2-1 над шампионите от Лудогорец.

Припомняме, че до момента варненци привлякоха само един нов футболист - вратарят на Пирин Благой  Макенджиев. Неговият трансфер стана факт, още докато Емануел Луканов бе старши треньор на отбора. Почти сигурно тогава беше привличането и на халфа Георги Вълчев, който за последно се подвизава в Нефтохимик.

В същия този период варненци се разделиха с Евгений Боровик, Емил Михайлов, Александър Александров, Антон Огнянов, Амаду Сукуна и Цветелин Чунчуков. Не е изключено да има още някой друг играч, с когото Черно море да се раздели, след като начело на варненския тим вече има нов треньор.

Илиан Илиев с интерес към играч на Верея

Междувременно Gong.bg разбра, че желанието на Илиан Илиев е тимът да проведе лагер  в Турция. „Моряците“ се събират на 8-и януари за старта на зимната подготовка.