Берое излиза в мач от 24-ия кръг на Първа професионална лига срещу Лудогорец във вторник. Двубоят в Стара Загора е от 17:30 часа и ще се излъчва пряко по DIEMA SPORT, както и онлайн на GONG PLAY и PLAY DIEMA XTRA.  Също така можете да го проследите и минута по минута на Gong.bg.

Александър Томаш постави основите в Берое

Старозагорци нямат проблеми с контузени играчи, но заради наказания в срещата ще липсват Педро Еуженио и Борислав Цонев.

Треньорският щаб на Берое сподели преди мача, че пред тима предстои поредния сериозен двубой срещу силен противник.

„Играем срещу отбора с най-голямо самочувствие и опитен колектив в първенството. Влизаме в мача с положителна серия от последните двубои, но времето ни до срещата определено не ни даде възможност да се подготвим по начина, по който желаем. Всички в клуба обаче ще компенсираме със сърцата си и желанието да се доближаваме до исканата от всички игра, която да зарадва феновете. Ние винаги играем за победа и утре отново ще дадем всичко от себе си, за да я постигнем", казаха още от треньорския щаб на старозагорци.

Драгомир Драганов ще ръководи Берое-Лудогорец

Ето групата на „зелените“ за двубоя: Душан Перниш, Георги Аргилашки, Камен Хаджиев, Матеус Леони, Милен Желев, Иван Иванов, Павел Виданов, Антон Карачанаков, Веселин Пенев, Емин Ахмед, Мартин Камбуров, Кохей Като, Серджио Негрут, Карлос Охене, Марко Адамович, Рубен Бригидо, Иван Бандаловски и Мартин Райнов.

Преди двубоя утре Берое се намира на 4 място в класирането с актив от 41 тoчки, а разградчани са лидери в подреждането с 57 пункта.