Отборът на Берое се сдоби с две нови попълнения. Своите договори с клуба подписаха румънците Серджиу Негруц и Драгош Фирцулеску. Играчите са привлечени като свободни агенти и за последно са играли заедно в румънския Пандури (Търгу Жиу).

Негруц и Фирцулеску вече тренират с новите си съотборници на лагера в Бояна и може да вземат участие в днешната контролна среща с Бней Йехуда (Израел). Двубоят започва в 18:30 часа, съобщиха официално от клуба.

Ще гледаме ли Берберое в Първа лига?

В Берое чакат трима чужденци

Драгош Фирцулеску е роден на 15 май 1989 г. в Крайова, Румъния. Висок е 170 см и играе като ляво крило и атакуващ полузащитник.

Драгош Фирцулеску

източник: beroe.bg

Фирцулеску е юноша на Университатя (Крайова, Румъния), където започва и професионалната му кариера. Освен за родния си клуб той е играл в кипърския Алки, унгарския Капошвари и румънските Търгу Муреш, Университатя (Клуж), Олт Слатина, Арад, Динамо (Букурещ), Рамницу (Вълчея).

През миналия сезон той е бил част от отбора на Пандури (Търгу Жиу), където е изиграл 17 мача и е отбелязал 1 гол.

Берое вече тренира в Бояна

Серджиу Негруц е роден на 1 април 1993 г. в Клуж-Напока. Висок е 181 см и играе като нападател.

Серджиу Негруц

източник: beroe.bg

Негрут е юноша на ЧФР Клуж, където започва и професионалната си кариера. Играл е под наем в отборите на Унирея, Металул и Рамницу. През 2014 г. се завръща в ЧФР Клуж, където играе до края на 2016 г. От началото на календарната 2017 г. е част от отбора на Пандури (Търгу Жиу), където изиграва 18 мача и бележи 3 гола.