Бивш на Берое и ЦСКА може да подсили Етър

Преминалият през Берое и ЦСКА Венцислав Василев разкри, че може да се присъедини към новака в Първа лига Етър Великов Търново. 28-годишният играч разкри, че в момента се подготвя с „виолетовите”, като има оферти от чужбина, които са приоритет за него. Ако възможността да заиграе зад граница пропадне, перничанинът ще подпише с етърци.

„От една седмица тренирам с Етър. Благодаря на треньорското ръководство, че ме покани. Още не съм подписал договор, чакам 1-2 оферти от чужбина. Ако не се случи нищо с тях, оставам в Етър. Откъде са офертите? Не мисля, че е коректно да коментирам”, каза Василев пред камерата на DIEMA SPORT 2.

„Доста добра обстановка заварих в клуба като за новак в елита. Треньорското ръководство е много младо, амбициозно, направи много добра подготовка за отбора. От това, което видях, тимът е много добре подготвен.”

„Има доста опитни играчи, с много стаж в елита, ала има и достатъчно млади, перспективни играчи, които да израснат. Пожелавам им скоро да играят голям футбол”, завърши Василев, който през последните 2 сезона носи екипа на Берое.

профилна снимка

*Коментирай конкретната статия и използвай кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание!

 
Берое Венцислав Василев Етър

Първа лига