Старши треньорът Стамен Белчев сподели, че след отпадането от турнира за Купата на България от Левски всички са разочаровани, но е категоричен, че до края на сезона ЦСКА ще се бори за победата във всички мачове.

"Червените" заминават за Пловдив днес, а в неделя ще се изправят срещу Ботев Пловдив в 20:15 часа във Футболен комплекс "Ботев 1912". Двубоят ще се излъчва пряко по DIEMA SPORT, както и онлайн на PLAY DIEMA XTRA и GONG PLAY. Срещата можете да проследите минута по минута на GONG.BG, както и на живо по честотите на Дарик радио.

Стоичков: Да заличиш ЦСКА е все едно да взривиш паметника Шипка

“Направихме си изводите. За съжаление всички сме страшно разочаровани. Разочаровахме и феновете, които имаха големи очаквания към нас, за което съжаляваме всички. Но трябва да гледаме напред и трябва оставащите мачове до края на сезона да ги изиграем по най-добрия начин”, каза Белчев.

“Преди всеки един мач и след всеки един мач говорим с момчетата, че в клуб като ЦСКА се признават единствено и само победите. Играе само и единствено за победи, всичко друго остава настрани и остава провал. Говерихме си и за предстоящите мачове, които остават до края. Също така имаме и юбилей. Всеки един от тях трябва да покаже най-доброто от себе си и да завършим добре сезона”, добави той.

Каранга до "червените" фенове: Показахте защо ЦСКА е повече от клуб!

Белчев коментира, че Ботев е добър отбор, който играе силно като домакин, но заяви, че това не го притеснява и смята, че ако тимът ни покаже истинските си възможности, няма да има проблеми.

“За съжаление след мача с Левски и Каранга и Енрике отпадат. Същото най-вероятно ще е и с Барт, и с Манолев, но сега след тренировката ще бъдат направени тестове и преценим тяхното състояние”, каза още наставникът "червените". 

“Ботев е един от добрите отбори в групата. Отбор, който играе футбол. Играят много силно като домакини. Това въобще не ме притеснява, просто трябва да излезем и да покажем истинските ни възможности и да спечелим мача. Очаквам да има настроение в играта ни и лекотата, която по-рано показвахме и радвахме феновете”, допълни той.

Треньорът очаква футболистите да играят с лекотата, с която се представяха в мачовете  и радваха феновете през по-голямата част от сезона.

“Няма да пазим никого. Ще играят тези, които са най-добре подготвени към момента. Има достатъчно време за възстановяване", завърши Белчев.