Наставникът на ЦСКА Стамен Белчев изрази мнение, че „червените“ ще са основният конкурент на Лудогорец за титлата през новия сезон. Специалистът добави, че „армейците“ ще направят всичко по силите си, за да завоюват дубъл – титла и Купа.

„Така трябва да бъде, трябва да има настроение. Обстановката е добра. Настройваме се вече изцяло за вътрешното първенство. Отборът е готов“, започна Белчев.

„Не мисля, че случилото се с Лига Европа се е отразило на подготовката ни. Това вече е минало и няма какво да коментираме“.

„Добър е жребият. Трябва да сме готови още от началото. Нямаме право да подценим нито един отбор. Срещу нас всеки ще се опита да покаже максимума. Това е нормално, ние сме дразнител, не сме е ЦСКА. Не ни притеснява това. Има какво да се желае още от отбора, има детайли за чистене. Надявам се да го направим в скоро време и да изглеждаме още по-добре“, добави специалистът.

„Да, ние сме основният конкурент на Лудогорец за титлата. Ще направим всичко възможно да вземем и титлата, и Купата“, добави специалистът.