Старши треньорът Стамен Белчев говори пред клубния сайт CSKA.BG преди мача с Ботев (Пловдив). Двубоят от XXVII кръг на Първа лига е утре (31 март) от 20:00 часа на стадион "Българска армия".

Той е категоричен, че нищо друго освен победа не устройва тима в предстоящия мач. Белчев смята, че ако футболистите играят дисциплинирано и покажат истинските си възможности, няма да имат проблеми срещу "канарчетата".

"Надявам се, че паузата се е отразила добре на момчетата. Готови сме за следващите мачове", каза Стамен Белчев.

ВИЖТЕ ИНТЕРВЮТО ТУК

"Очаквам само и единствено победа. Нищо друго не ни устройва. Ако бъдем дисциплинирани и колектив по време на мача, ако покажем истинското си лице, ще се поздравим с победа", добави Белчев.

Треньорът е наясно, че наказаните Фернандо Каранга и Николай Бодуров ще липсват на отбора, но е уверен, че заместниците им ще се представят на ниво.

"Мисля, че всички момчета ще се представят по най-добрия начин", коментира наставникът на "червените".

Стамен Белчев заяви, че се надява ЦСКА да отбележи гол рано в мача, но ако това се случи в последните минути, ще е доволен от показания характер и воля за победа на футболистите в пореден двубой.

"Трябва да бъдем малко по-ретишелни. Ботев е от отборите, които могат да играят футбол. Трябва да бъдем малко по-агресивни и да покажем най-доброто като старание", каза още Стамен Белчев.

"Най-важното е да покажем постоянство и да върнем настроението в играта", добави Белчев.