Белчев: Някои играчи отказаха да дойдат в ЦСКА заради Европа

Старши треньорът на ЦСКА Стамен Белчев призна, че някои футболисти са отказали да дойдат на стадион „Българска армия“ заради неяснотата около участието на „червените“ в Европа.

Днес трябваше да бъде представено първото ново попълнение на отбора, но това не се случи. Белчев разкри причините за това.

ЦСКА обяви програмата на контролите в Австрия

„Единственият нов футболист засега е Енрике. Не го представяме, защото има някои неща около договора му, които трябва да се уточнят. Надявам се до часове всичко да бъде наред. Очакваме още футболисти. Най-вероятно още утре ще има още един нов футболист, но нека не бързаме. Водим преговори и очакваме в следващите дни да има развитие и около други играчи“, коментира треньорът на ЦСКА.

„Не бързаме и искаме да вземем качество, а не само количество. Искаме да вземе футболисти, които сме сигурни, че ще ни помогнат. За съжаление неяснотата около участието ни в Европа забавя нещата. За съжаление някои от футболистите, които договаряхме по-рано, отказаха поради тази причина. Когато преговаряхме с играчите те знаеха, че ще играем в Европа. Когато се разбра, че няма да играем, те се отказаха. Това е за момента“, призна Стамен Белчев.  

Относно Николай Бодуров и Станислав Манолев, Белчев сподели: "Бодуров тренира с нас от първия ден, Манолев се присъединява утре, той бе получил по-дълга почивка. Националите също се завръщат. Мисля, че за тях всичко е решено и остават на „Армията“. Договорката с тях след края на първенството беше такава."

"Футболистите на, които няма да разчитам на тях ги обявихме официално. Пламен Гълъбов остава със сигурност при нас. Той заминава за операция в Германия и като се възстанови ще разчитаме на него. Целите пред ЦСКА винаги са високи. Търсим постоянство в играта, както бе през втория полусезон. Нямаше такова в резултати, но ще работим върху това.

Рубен Пинто е договорен да остане в ЦСКА. Има лични причини, за да не започне подготовка с нас. Ще се присъедини директно в Австрия. Ако привлечем още футболисти може да отпаднат някои от състава. Ще имаме нов вратар със сигурност. В момента сме само с Китанов и Слави Петров. От Александър Цветков не се интересуваме", заяви Стамен Белчев на специална пресконференция."

Свързани материали

  • ЦСКА обяви програмата на контролите в Австрия ЦСКА обяви програмата на контролите в Австрия
  • ЦСКА представя първото си ново попълнение ЦСКА представя първото си ново попълнение
  • vesti.bg vesti.bg
профилна снимка

*Коментирай конкретната статия и използвай кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание!

 
Стамен Белчев ЦСКА

Първа лига