Наставникът на ЦСКА Стамен Белчев призова за мобилизация и концентрация в мача с Левски от междинния кръг на Първа лига. Двата тима се срещат от 18:00 часа на Националния стадион "Васил Левски". 

Според него, момчетата му трябва да подобрят играта си от последния сблъсък между двата тима, който те загубиха с 0:2 за Купата на България. Той иска от тях да изглеждат много по-добре. Ето какво сподели Белчев пред сайта на клуба: 

"Трябва да си подобрим играта от последния мач, да покажем по-добра дисциплина и търпение и да победим. Винаги настроението и желанието са били водещи при нас, но някой път просто играта не се получава. Но в ЦСКА винаги трябва да има позитивизъм и да го показваме в мачовете." 

"Още имаме проблеми с контузени - Десподов, Джеси, Бланко, Китанов... Дюлгеров е наказан. Но пък другите трябва да покажат всичко от себе си, за да можем да се радваме в края на мача като победители." 

"Винаги се говори за титуляри, резерви и лидери, но аз искам всички да са лидери. Водещите футболисти са по-опитните, като Манолев и Бодуров и от тях се очаква да са пример за по-младите и те да се учат покрай тях." 

"Трябва при всички положения да изглеждаме по-добре, да покажем по-голямо желание за игра и победа и съм сигурен, че ще бъде именно така. Когато има дерби с Левски, трябва всеки да дава максимума, защото това е по-различен мач от всички останали. Очаквам пълна мобилизация и концентрация от тях." 

"Надявам се да сме си извлекли поуките всички от предния мач и да не повтаряме грешките от него сега. Да бъдем по-спокойни в завършващата фаза пред наказателното поле, когато владеем топката и нещата ще се получат", заяви специалистът.