Старши треньорът Стамен Белчев сподели мнението си за последната контрола по време на подготовката, в която ЦСКА се наложи над Царско село с 2:1.

Според него има какво още да се желае от представянето на тима. Белчев смята, че е имало леко подценяване на съперника и концентрацията не е била на нужното ниво. 

Специалистът коментира, че ЦСКА е готов за старта на пролетния полусезон на 90% и се надява след седмица срещу Верея отбрът да покаже добра игра.

Стамен Белчев даде мнението си и за новите попълнение. Той разкри, че те се стараят много и се надява съвсем скоро да ги видим в още по-добра светлина.

"Има какво да се желае, отборът подходи лежерно за този мач, готови сме на 90 %, надявам се срещу отбора на Верея да подходим отговорно, всичко зависи от нас", коментира наставникът на ЦСКА.

"Очаквам повече от новите попълнения, надявам се в следващите мачове да ги видим в още по-добра светлина", добави той.

"Надявам се в мачовете да не допускаме такива елементарни грешки, може би и концентрацията не беше на необходимото ниво", отговори Белчев на въпрос дали се притеснява от грешката на Черниаускас, който сбърка фатално при гола за Царско село като подари топката на голмайстора Диков.