Старши треньорът Стамен Белчев говорипреди заминаването на отбора за Русе, където в понеделник (5 март) на Градския стадион тимът ще играе срещу Дунав. Двубоят ще започне в 15:00 часа и ще се излъчва пряк по DIEMA SPORT, както и онлайн на PLAY DIEMA XTRA и GONG PLAY.

Белчев посочи 20 души за визитата срещу Дунав

Той се надява всички играчи да са си извлекли нужните поуки след мача с Черно море и изрази надежда за победа Дунав утре.

“Според условията, които имахме да се готвим през последната една седмица не бяха много добри, но всички тренираха с настроение по времето, когато нямахме мачове. Надявам се в утрешния мач да покажем едно по-добро лице и да победим”, каза Белчев.

“Когато атмосферните условия и условията за футбол са лоши, донякъде се изравняват силите. Ние сме ЦСКА и не бива да се съобразяваме с тези неща. Всеки мач трябва да илизаме и да играем за отбора”, допълни той.

“Неприятно е, когато загубиш точки. Особено, когато преследваш конкретна цел. Надявам се да сме си извекли нужните поуки и след разговорите, които проведохме с футболистите. Дано утре на терена изглеждаме много по-добре”, заяви наставникът на “червените”.

Стамен Белчев не пожела да коментира съдийските решения и спорната дузпа в края на двубоя между Лудогорец и Септември в събота. В крайна сметка "орлите" излязоха победители от срещата с 1:0.

“Не искам да коментирам съдийските комисии и решения. Освен отбора на Септември обаче ние също сме потърпевши от цялата работа. Ще се борим до последно да станем шампиони. Надявам се публиката да ни подкрепя, както досега. Както и да коментирам, няма връщане”, коментира Белчев.

“Когато си футболист на ЦСКА, сам трябва да откриваш мотивацията си. От това по-голяма мотивация няма. Също така от това да играеш почти всеки мач все едно си домакин, мисля, че няма по-голяма мотивация. Надявам се всеки един от тях да покаже най-доброто. Най-важното обаче е да покажем колектив, за да можем да излезем победители от мача, който ни предстои”, каза още специалистът.