Старши треньорът на ЦСКА Стамен Белчев сподели очакванията си за мача с Ботев Пловдив пред клубния сайт cska.bg. Той заяви, че по време на лагера преди двубоя футболистите са тренирали без напрежение и са водени разговори с тях с цел да забравят за първите две срещи от сезона и да се концентрират върху предстоящия сблъсък.

ЦСКА тренира здраво за дуела с Ботев Пд

Белчев е категоричен, че ЦСКА не трябва да се страхува от никой съперник и ще излезе в Коматево за победа. Треньорът разкри, че за стартовия състав търси футболистите в най-добра форма и тези, които си взаймодействат най-добре на терена. За пореден път

Стамен Белчев сподели, че фактът, че са в ЦСКА трябва да е достатъчен за футболистите, за да дават максимума от себе си във всеки мач.

ЦСКА не хареса французина и го отпрати

"Отработихме някои елементи от статични положения. Говорихме с футболистите в началото на седмицата, надявам се те да забравят първите два мача и да мислят само за предстоящия мач с Ботев. ЦСКА не трябва да се страхува от нито един отбор. Може само ние да се изненадаме сами. Ако покажем истинското си лице, не се притеснявам от нито един съперник", коментира Стамен Белчев.

"Густаво Кулма не е на 100 процента готов, прекара някакъв вирус последните два дни. Меркадо е наказан, но съм готов с техни заместници", каза още Белчев.