Старши треньорът на ЦСКА Стамен Белчев беше силно критичен към своите момчета след загубата с 1:2 от Ботев Пловдив в 32-ия кръг на Първа лига, която коронова Лудогорец като шампион на страната за 7-и пореден път. Белчев призна, че доста играчи са играли под възможностите си и заяви, че не той е човекът, който да коментира собственото си бъдеще в клуба.

„Този сблъсък… Това не е играта на ЦСКА, с две думи искам да го кажа. Неузнаваемо слабо игра отбора. И малкото положения, които имахме, не успяхме да ги реализираме. На моменти стояхме доста далеч от отбора на Ботев. Те имат скорост в атакуващите си играчи, знаехме го и въпреки всичко не успяхме да се ориентираме”, каза Белчев.

„Разочарование от отпадането за Купата имаше, но то трябваше да бъде забравено. Отпаднали сме. Колко време трябва да се дава на разочарованието? Добрият отбор затова е добър – дори когато падне, трябва да се изправи веднага и да продължи. Днес не го сторихме.”

„Играта в отбора в защита и играта на ЦСКА през пролетта не е същата. Имаме спад, за съжаление. Това е.”

„Всички в ЦСКА трябва да се доказват във всяка тренировка, трябва да знаят, че са в гранд в България, трябва да се раздават на 100 процента, да защитават името на клуба. Разбира се, че има разочарование у мен. То ще остане в съблекалнята. Има хора, които играха под нивото си, което ме разочарова. Ще си запазя имената им за мен.”

„Ръководството ще реши докога ще съм на работа в ЦСКА, дали ще остана и така. Не трябва да коментирам аз. Това е въпрос към ръководството”, каза още Белчев.