Старши треньорът на ЦСКА Стамен Белчев говори пред официалния сайт на клуба преди гостуването на Лудогорец утре (6 април). Двубоят е с начален час 17:00 и ще бъде предаван пряко по DIEMA SPORT .

"Настроението е нормално, както преди мач. Готвим се при чудесни условия. Очакваме с нетърпение мача. Очаквам да направим добър мач, да покажем истинските си възможности и ако това стане, и ако бъдем дисциплинирани, съм сигурен, че ще се поздравим с успех“, коментира Белчев.

„Рецепта за победа над Лудогорец няма. Отборът трябва да бъде дисциплиниран, да бъдат колектив. Когато топката е в противника, да пресираме и да бъдем агресивни. Това ако го покажем, със сигурност ще излезем победители.“

„И двата отбора се познават добре. Малките детайли ще решат мача. Козът ни е в колектива. Надявам се този път да завършим в пълен състав. Да сме си извлекли поуки от предишните мачове. Да не се подаваме на провокации, ако има такива от страна на домакините. Но основното нещо, върху което мислим е за футбол и нагласата ни трябва да е за футбол. Всичко друго остава на заден план. Мачът е важен, но има още много срещи до края. Напрежение не трябва да има. Футболистите трябва да излязат уверени и със самочувстние, за да покажат истинското си лице, за да победим", заяви Стамен Белчев.