Наставникът на ЦСКА Стамен Белчев заяви, че „червените“ разполагат с трима нападатели в лицето на Густаво Кулма, Кевин Кубемба и Милчо Ангелов. Специалистът заяви, че отборът не търси играч попадне на много класен футболист на този пост, няма да се лиши. Белчев говори след победата над Марица Пловдив с 3:1 в контролна среща.

Припомняме, че трансферният прозорец у нас затваря на 6 септември.

Новите дебютираха за ЦСКА с победа

„Държим игрови ритъм с мачове. Мисля, че на този етап е добре. Доволен съм от селекцията. Подобрихме конкуренцията на някои постове. Има време докрая на трансферния прозорец.“

„Раул не е играл доста време, но мисля, че бе добре през първата част. Той опитен играч и мисля, че ще му трябва малко време, за да се приспособи и да е максимално полезен на отбора. Барт няма да има проблеми. Той идва от първенство, където е играл до преди една седмица“, заяви Стамен Белчев.

„Винаги има какво още да се желае, но с тези футболисти, които имаме, мисля, че нещата са добре. Имаме трима централни нападатели, така че...но ако намерим някой много добър играч, няма да се лишим. Обещавам да работим и да подобряваме играта на отбора. Надявам се да подобрим и още повече голове да вкарам Не искам да коментирам как сме успели да привлечем Барт. Мисля, че ЦСКА е по-класен отбор от Университатя. Това, че е избрал нас, говори само за себе си. Нека да почакаме до сряда и ще стане ясно“, каза още Белчев.