Новият бранител в ЦСКА Александър Барт сподели радостта си от дебюта си за отбора. Барт се включи в контролата с Марица, завършила с успех 3:1 за „червените”.

„Добре се чувствам. Всичко е наред. Играхче 45 минути днес. Радвам се за дебюта си. Радвам се, че съм тук и се надявам да помогна на отбора с това, което мога. Беше много важно за мен, че познавам собствениците. Ние работихме в Литекс преди. Много бързо стана трансфера. Знам как работи и всичко е точно. Надявам се да станем шампиони”, коментира Александър Барт пред ЦСКА ТВ.

Новите дебютираха за ЦСКА с победа

„Искам да спечеля тази година първенството, а защо не и купата. Мисля, че имаме супер отбор. С всички се разбираме много добре от първия ден. Това е много важно. Надявам се да добавя някой плюс за отбора. Играл съм с някои от футболистите. Надявам се, че няма да ми трябва адаптация. Отборът върви много добре. Аз дойдох да помагам и няма да има проблем с адаптацията.”

Александър Барт: Идвам, за да стана част от нещо голямо

Попитан дали фланелката на ЦСКА тежи, Барт отговори:

„Не тежи, но естествено, че това е клубът с най-голяма история в България. Не може да излезем на терена и да дадем 80%. Трябва на всеки мач да даваме 150%. Трябва да радваме боса, феновете, всички, които ни подкрепят. Естествено, че тази тениска има много голяма история. Публиката ще ни помага много. Всеки футболист иска да играе за отбор, който има много фенове. Надявам се да ги радваме.”

ВИДЕО с интервюто можете да видите ТУК