Легендата на българския футбол Красимир Балъков разкри какъв точно пост заема в ЦСКА. Преди време той разкри пред медиите в Германия, че работи за "червените", а вече е ясно и като какъв точно - директор скаут. 

Бала разкри, че името му никога не е било спрягано за треньорския пост на "Българска армия". За последно той беше треньор в Литекс преди две години. 

"Моето име никога не е било свързвано с треньорския пост в ЦСКА. Имам съвсем различна позиция в клуба. Сега работя като директор скаут. Целите ни в клуба са вътрешни и не ги подлагаме на обществена дискусия. Самото развитие на отбора показва, че стъпваме здраво", заяви Балъков пред БНТ. 

Последните му изяви на терена бяха през седмицата в шоу-мача на Христо Стоичков и звездите на Барселона в Стара Загора. Самият той има намерение за такъв двубой, като мисли да го направи в града, от който тръгна за големия футбол - Велико Търново. 

"Отдавна имам такива идеи и сигурно и аз ще реализирам нещо подобно. Искам да го направя в града, който ме изгради като футболист - Велико Търново. Ако направя такава организация в правилното време, тя ще е с магическото трио - Балъков, Бобич и Елбер", сподели още Бала.