Наставникът на Етър Велико Търново Красимир Балъков заяви, че очаква воденият от него тим да зарадва феновете си с първа победа срещу  Верея в мача от втория кръг на Първа лига. Срещата е на 27 юли от 18.30 часа на стадион „Ивайло“ в старопрестолния град. 

Двубоя ще може да следите с Gong.bg, NOVA SPORT и на честотите на Дарик радио. 

Припомняме, че в срещата от първия кръг „болярите" загубиха минимално с 0:1 от Лудогорец. 

„Очакваме да зарадваме нашите привърженици с първа победа. Знаем, че в българското първенство нищо не идва лесно. Ако това стане и с атрактивна игра, която да доведе повече хора на стадиона, това би било отлично и е наша цел", започна Красимир Балъков, цитиран от клубния сайт. 

"Миналия сезон на мачовете ни идваха 2500 зрители, амбицията ни е сега те да станат 4000. Девизът ни от пролетта „Един за всички, всички за „Етър“ остава валиден, разчитаме на великотърновската общественост да ни подкрепя във всеки един мач! Търсим съмишленици, защото трябва да сложим фундамента на възраждането на великотърновския футбол“, призова главният мениджър Красимир Балъков.

Добрата новина е, че всички в редиците на Етър са здрави и на линия. Защитникът Артьом Артюнин тренира пълноценно, най-новите Флорент Боджадж и Жилсон Варела вече навлизат във форма. Така Красимир Балъков ще може да избира измежду 20 имена групата от 18 футболисти за мача.

Билетите за мача от четвъртък вече са в продажба в офиса на клуба. Те са по 8 лв., а за пенсионери и ученици – по 4 лв.

В петък паркингът пред стадион „Ивайло“ трябва да бъде освободен от коли от 8 ч. сутринта, а входовете за мача ще бъдат отворени от 16:30 ч. Двете каси пред стадиона също отварят от 16:30 ч. От Етър припомниха, че влизането на стадиона става срещу личен документ, а децата трябва да са с придружител, както и със специална декларация, която може да се намери в сайта на клуба и на касите.