Като стратегически определи предстоящия мач срещу Локомотив (Пд) главният мениджър на Етър Красимир Балъков. „Виолетовите“ имат последна възможност да запазят шансовете си за второто място в групата, което дава право на директно оставане.

Първа победа за Балъков и Етър задмина Дунав

„Това е най-важният мач за нас, все едно е финал. Двубоят е стратегически и за Локо (Пд), и за нас. Ако загубим в Пловдив, губим вече и теоретичната възможност да играем за 7-10 място. Ако спечелим победа или реми, все още можем да гоним второто място в групата. Нещата не зависят само от нас, но ние във всеки мач ще играем за победа. Това е реалността и трябва да я приемeм, но и да отидем за 11-14 място, сме длъжни във всеки от следващите мачове да играем здраво и да не губим ритъма“, коментира Красимир Балъков.

Двубоят Локо (Пд) – Етър е в неделя от 20:00 часа на „Лаута“. Срещата можете да гледате пряко по DIEMA SPORT, както и онлайн на PLAY DIEMA XTRA и GONG PLAY. Също така можете да я проследите минута по минута в GONG.BG и на честотите на Дарик радио.