Старши треньорът на Етър Велико Търново Красимир Балъков заяви след победата над Дунав Русе, че трите точки са били много важни за отбора.

„Не мога да не бъда доволен. Показахме характер. За мен бе важно момчетата да се превъзмогнат. Трябваше да направим една крачка повече от противника. За моя радост успяхме да си отбележим и положенията този път. Победата мисля, че е заслужена“, коментира Балъков.

„Искам да видя ситуацията с гола на Иван Стоянов. Не знам защо вдигнаха засада. Аз уважавам изключително много младите съдии. Не мога да вина главния съдия, защото страничният вдигна засада. Ние си решавахме нещата при един трети гол, а така треперихме до последната секунда“, добави той.

„Трите точки са много важни, защото ние в поредица от мачове играем добре с изключение срещу Лудогорец.“

„Този мач бе много важен и стратегически за нас. Надявам се момчетата да се успокоят. Има още много мачове. Ние сме реалисти и знаем, че много трудно може да постигнем второ място, но ще се опитаме. Трябва да завършим поне на трето. За нас всеки мач е финал, за да останем в играта. Ако не успеем да победим Локомотив Пловдив, ще се обиграваме за баражите“, продължи наставникът на Етър.

„Всеки мач ние вкарваме гол – няма ЦСКА, няма Левски. Единствено срещу Лудогорец не успяхме да вкараме. Тези два мача срещу ЦСКА и Левски ни изразходиха много психически. Голът, който ни вкара Септември на стадион „Васил Левски“ бе от засада. Чиста засада“, каза още Красимир Балъков.