Tреньорът на Етър Велико Търново Красимир Балъков заяви, че очаква мачът с Витоша Бистрица да бъде най-тежкият за „виолетовите“ в последните 3-4 кръг. „Болярите“ приемат бистричани в неделя, 7 октомври, от 14.30 часа на стадион „Ивайло“ в старопрестолния град.

Срещата ще може да следите с Gong.bg, PLAY DIEMA XTRA, DIEMA SPORT и по Дарик радио.

„Мачът ни срещу Витоша ще е най-тежкият в последните 3-4 кръга. И като формат, и като начин на игра, се очаква труден двубой“, предупреди главният мениджър Красимир Балъков пред клубния сайт.

„Познаваме Витоша, но лично аз не съм водил Етър срещу тях досега. Бих казал, че са леко непредсказуеми. При тях в момента има голямо спокойствие, постигнаха напредък, имат млад и перспективен треньор в лицето на Росен Кирилов, на когото желая успех занапред в кариерата“, каза Балъков.

Специалистът се обърна с призив към феновете да приемат двубоя с Витоша като отговорен мач и да дойдат да подкрепят отбора. „Ние трябва да се настроим максимално отговорно и да се вложим на сто процента, ако искаме да спечелим“, категоричен бе Балъков.

Халфът Велко Батрович е възстановен от травмата и вече води пълноценни тренировки. Единственият сигурен отсъстващ е защитникът Иван Скерлев, който лекува контузия и му е препоръчана триседмична почивка. Бранителят обаче ще бъде готов след паузата за гостуването на ЦСКА.

Билетите за мача ще са по 8 и 4 лв., като ще бъдат пуснати в продажба в петък, 5 октомври, от 14 до 18 ч. на касата пред стадион „Ивайло“, а в събота от 14 до 17 ч. ще се продават в офиса на клуба. Касите в неделя отварят от 13 ч., както и входовете на стадиона за мача, съобщи административният директор Страцимир Тинчев.