Красимир Балъков коментира в изявление на официалната си страница в социалната мрежа Facebook последните спекулации около бъдещето му в треньорството, които го свързваха с ЦСКА.

Балъков бе на трибуните на стадион "Българска армия" в събота вечер и изгледа дербито между ЦСКА и Лудогорец от втория кръг на Първа лига.

Балъков, Стоилов и Трифон Попов гледат ЦСКА - Лудогорец

Публикуваме пълното изявление на Красимир Балъков:

"Скъпи пишещи приятели,

Благодаря на онези български журналисти и издания, които огласиха поредното ми „назначение“. Това се случва за N-ти път. Трябва да призная, че такива публикации много ме развеселяват! Наистина. Явно, когато съм в България не мога да отида да изгледам един мач, без да бъда въвлечен в някаква „схема“.

В програмата ми, изготвена преди повече от месец, бяха включени няколко срещи от Първа лига, между които и ЦСКА - Лудогорец, на която присъствах. Нямам ясновидски способности, за да зная предварително как ще се развие шампионата до този момент. Днес съм на друг мач, трябва ли това да означава още нещо? Дори някой да ми каже и точно какво, което аз самият не зная!

Интересувам се от футбола в България, така както и от този в Германия, Португалия, Европа и когато имам възможност, посещавам футболни мачове. Може би трябва да помисля и да съобщавам на личния си сайт или във фейсбук страницата си, кога и кои срещи от съответните първенства планирам да посетя…

Другото наистина ме кара да се усмихвам, което като се замисля, не е никак лошо!"