Новият главен мениджър на Етър Красимир Балъков коментира какви са целите пред него и тима за 2018 година на пресконференцията, на която беше представен за главен мениджър на тима. 

"Благодаря за подкрепата, на ръководството, искам да кажа, че сме реалисти, трябва да бъдем много сплотени и добре организирани, да бъдем на кораба, както се казва, само ако сме сплотени може да успеем. Реших да се върна в родния си клуб, целта е да спасим отбора в Първа лига, ако се получи и по-добре ще е успех. Работим като екип с нужната йерархия и правила. Първо трябва да запазим мястото си в Първа лига. Ще се опитаме и да направим необходимото за базите, не само за първия отбор, но и за ДЮШ", коментира Балъков. 

"Трудно е да задържим младите и талантливи футболисти в тима, ще дадем най-доброто, ще се опитаме и да привлечем нови спонсори, като има такива новини ще ги оповестим. Никъде по света не се работи без пари, за лагера ще привлечем един от най-опитните физиотерапевти, с когото съм работил в Щутгарт, ще ни помогне. Няма помощник-треньори, всички сме треньори, но аз ще бъда шапката", допълни той. 

Балъков не пожела да коментира предстоящия избор за президент на БФС.

"На 99 % ще привлечем още един треньор, нямаме скаутинг, нямаме и маркетинг отдел, работим заедно", каза още Балъков.

"Разбирам се, със всички мои съотборници, но не искам да коментирам предстоящият избор за президент на БФС. Не бягам от отговорност, искам да покажа на цялата търновска общественост е, че трябва да работим заедно, да сме обединени, ако искаме да успеем, начинът ни за условията за работа не е перфектен, не трябва да ликуваме, и да вървим напред, само защото Балъков е дошъл", каза още главният мениджър на Етър.

"Искам да приканя великотърновската общност да пълни стадиона, тъй като имаме нужда от подкрепата им", каза в заключение Бала.