Халфът Ботев Пловдив - Лъчезар Балтанов, говори след равенството 1:1 с Левски на "Герена". В средата на втората част Балтанов получи червен картон и бе изгонен от игра.

"Мога само да благодаря на момчетата, защото е много трудно да се играе с 10 души. Не трябва да коментираме сега съдиите, защото има и афект. Имаше около 20 фаула такива - с оспорване на решението на съдията, не се даваха картони. При първото оспорване - на мен ми даде картон. Но гледах го на повторението - за мен това не е дузпа", заяви балтанов.

"Навсякъде играем за три точки. Искаме и Купата. Искаме да победим Черно море за Купата. След това са два мача на полуфинал. Изпитали сме това удоволствие да вдигнем Купата. Искаме да го повторим".

"Резултатът е справедлив. Сега трябва да се възстановим, имаме след три-четири дни мач. Без Неделев бе трудно. Той е един от най-добрите футболисти в България. Можеше и да постигнем победа, ако беше на терена".

"Никога не съм казал лошо на този стадион. Феновете ме освиркваха, но им пожелавам да са живи и здрави и да подкрепят отбора си".